View Single Post
Staro 18.02.2023., 10:04   #6600
emilblomsky
Premium
Moj komp

emilblomsky's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor quazar912 Pregled postova
stavio sam ti link na YT gdje tip igra pa vidi.
nije baš toliki open world kao FC (tu su oni majstori) ali imaš širinu kako se kretati.
s druge strane pri kraju sam "Crne meze", i više me ne privlače uski hodnici i odr. ruta kojom moraš ići da bi prošao dalje. ima i onih "platformskih dijelova" (skočit u odr. trenutku na točno odr. dio. (Crash Bandicoot) kao u igrama iz 90tih , a to najmanje volim.

ja više volim open world.

za Perseus mandate, slabo se sjećam detalja danas ali to je odličan exp. puuuno bolje od 3. dijela

da, i meni...čekam bolju grafu da kreem sa FC 6, New Dawn,
čak sam FC4 igrao pored otvorenog prozora po zimi kako bi dobio ugođaj AJ Gale-a iz igre

al iz FC2 je bilo fora uzet neko oružje koje ne radi ili zašteka ubrzo, bila bi bolja fora da su u FC 3,4,5 stavili aute koji nemaju goriva ili krepa na pol puta , ovako znaš da će te svako vozilo prevest kamo želiš

Točno se sječam kad je izašao Far Cry II,pa su ga u novinama hvalili kako realistično izgleda goruča trava.Jedino kaj nisu rekli da je igra fail.
Za mene prvi Far cry je jedna od najboljih igara,i znam da sam plakao kad nisam imao 2004 dovoljno dobru grafičku da ju zaigram.Demo mi je radio ,igra baš i ne.Imao sam tada slabašnu nvidia 5200.Jeb,nije se imalo love za bolje.
Probao sam igrat trojku u par navrata,al previše mi je to uzaludnog hodanja.A toliko vremena nemam.