Citiraj:
Autor Alfredo nr.3
Hvala na preporuci, no FC od dvojke nadalje ne mogu igrati, probao sam više puta, ali open world je meni veliki turn off. Tako da Dead Island teško da ću odigrati ako je sličan Ubisoftovom FC-u. Bio sam uzeo mjesec dana besplatno njihov servis, instalirao FC 6 i obrisao nakon par sati igre, Assassins Creed neki nakon par minuta. Predosadne su mi njihove igre.
Čim je nešto open world teško da ću igrati, mora me baš žestoko zainteresirati. U planu mi je sada F.E.A.R. Perseus Mandate, njega još nisam odigrao.
|
stavio sam ti link na YT gdje tip igra pa vidi.
nije baš toliki open world kao FC (tu su oni majstori) ali imaš širinu kako se kretati.
s druge strane pri kraju sam "Crne meze", i više me ne privlače uski hodnici i odr. ruta kojom moraš ići da bi prošao dalje. ima i onih "platformskih dijelova" (skočit u odr. trenutku na točno odr. dio. (Crash Bandicoot) kao u igrama iz 90tih , a to najmanje volim.
ja više volim open world.
za Perseus mandate, slabo se sjećam detalja danas ali to je odličan exp. puuuno bolje od 3. dijela
Citiraj:
Autor bambi56x
Ja danas utukao 7.5 sati na FC6 (free weekend je). Sve po receptu zasad, jedino su malo pretjerali s New Dawn forama za weapon damage, i neefikasnost "krivog" tipa municije nema nekog smisla, al ok.
Meni su te igre, FC3 pa nadalje, kao droga, čista uživancija sve dok sve ne očistim.
|
da, i meni...čekam bolju grafu da kreem sa FC 6, New Dawn,
čak sam FC4 igrao pored otvorenog prozora po zimi kako bi dobio ugođaj AJ Gale-a iz igre
al iz FC2 je bilo fora uzet neko oružje koje ne radi ili zašteka ubrzo, bila bi bolja fora da su u FC 3,4,5 stavili aute koji nemaju goriva ili krepa na pol puta , ovako znaš da će te svako vozilo prevest kamo želiš