View Single Post
Staro 17.02.2023., 19:24   #2084
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I da zakljucim svoje dojmove s P7 i kroz trajanje baterije. Tl;dr 1,5-2 dana sa 6-8h sot-a bez da puno mislim.

Dolazim s Note9 koji mi je u pocetku takodjer drzao 1,5-2 dana i isto oko 7h sot-a bez problema.

Kada sam na 4G i u uredu, zavrsavam dan s 50% i 3-3.30h sot-a (deezer oko 1h na bt sluske, tapatalk, vivaldi, yt, whatsapp, viber). Testirano 4 dana u nizu.

Kada radim od doma i kad sam vecinom na wifiju zavrsavam dan sa, pazi sad, 70% i 3h sot-a. Tu vecer ga niti ne punim, a drugi dan zavrsim sa ~20% i sveukupno 7-8h sot-a. Koristenje prakticki isto, osim sto tada ne koristim deezer.

Koristim 24/7 share svoje lokacije, ne gasim gps, bt, nfc. AOD se pali kada ima poruka. Koristim 60Hz osvjezenje. Iskreno, u pocetku sam koristio 90Hz, pa radi znatizelje spustio na 60 i sad mi nema smisla ici na 90 ako mi to poveca potrosnju. Meni 60 uopce ne smeta, ali se jasno vidi razlika.

Meni je baterija osobno top. Jedina mana je po meni malo visi idle drain.

Statistika zadnjih 7 dana iz accubatteryja:
Screen on potrosnja je 6.5%/h
Screen off potrosnja je 1.1%/h
Combined potrosnja 2.2%/h

Gg Google, neka pozivi 4 godine i ja hepi!

Btw pixel buds pro su mi ooodlicne! ANC jako dobar, baterija isto dobro drzi. Mana je sto su plasticne, nema nista gumirano, pa znaju klizati po masnom uhu i treba poraditi na dobrom fitu. Srecom, dobro mi se drze samo sa ear tipom.