Citiraj:
Autor kepmip
Jel se vjetar čuje u sva 3 mode-a?
|
Što se vjetra tiče, sve ovisi o tome kakvu glazbu slušaš i koliko jako. Ako imaš uključen ANC i glazbu pojačanu od 50%, pa na dalje, gotovo neprimjetno. Ali ako recimo slušaš akustične izvedbe, vjetar bi mogao primijetiti.
U normalnom modu ih ne koristim, koristim samo ANC i transparentni (kad sam u prometu ili u kupovini, recimo). Ali u normalnom načinu se ne bi trebao čuti jer, ako slušalice dobro staviš na glavu, lijepo sjedaju na uho i potpuno ga zatvaraju. Dodatno, ANC i transparentni način koristi mikrofon slušalica, pa se zato vjetar nekad čuje.
Citiraj:
Autor zvonac
Dal je ovaj Q20+ dobra zamjena za sennheiser momentum?
Govorim u pogledu kvalitete zvuka.
Momentum nakon 2-3h postaju lagano neudobne za nosenje. Kakve su se Q20+ pokazale sto se tice udobnosti?
Inace, sluske bih koristio za pc, povremeni gejming, yt.
|
Iskreno, nikad nisam posjedovao neke high end, skupe slušalice. Uvijek sam birao neki mid range, da nije baš ono teško sranje, a da i nije baš neka profesionalna studijska oprema. Sa zvukom sam prezadovoljan, a i prema raznim recenzijama, navodno bolji i od nekih skupih slušalica (uključujući i Sennheiser).
Udobne su, jastučići od memorijske pjene lijepo prianjaju na uši i mislim da ne bi trebao imati nekih problema s neudobnosti.