Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 17.02.2023., 15:46   #3208
Marko :)
Registered User

Datum registracije: Feb 2016
Citiraj:
Autor kepmip Pregled postova
Jel se vjetar čuje u sva 3 mode-a?
Što se vjetra tiče, sve ovisi o tome kakvu glazbu slušaš i koliko jako. Ako imaš uključen ANC i glazbu pojačanu od 50%, pa na dalje, gotovo neprimjetno. Ali ako recimo slušaš akustične izvedbe, vjetar bi mogao primijetiti.

U normalnom modu ih ne koristim, koristim samo ANC i transparentni (kad sam u prometu ili u kupovini, recimo). Ali u normalnom načinu se ne bi trebao čuti jer, ako slušalice dobro staviš na glavu, lijepo sjedaju na uho i potpuno ga zatvaraju. Dodatno, ANC i transparentni način koristi mikrofon slušalica, pa se zato vjetar nekad čuje.

Citiraj:
Autor zvonac Pregled postova
Dal je ovaj Q20+ dobra zamjena za sennheiser momentum?
Govorim u pogledu kvalitete zvuka.
Momentum nakon 2-3h postaju lagano neudobne za nosenje. Kakve su se Q20+ pokazale sto se tice udobnosti?

Inace, sluske bih koristio za pc, povremeni gejming, yt.
Iskreno, nikad nisam posjedovao neke high end, skupe slušalice. Uvijek sam birao neki mid range, da nije baš ono teško sranje, a da i nije baš neka profesionalna studijska oprema. Sa zvukom sam prezadovoljan, a i prema raznim recenzijama, navodno bolji i od nekih skupih slušalica (uključujući i Sennheiser).

Udobne su, jastučići od memorijske pjene lijepo prianjaju na uši i mislim da ne bi trebao imati nekih problema s neudobnosti.
Marko :) je offline   Reply With Quote