View Single Post
Staro 16.02.2023., 09:25   #11566
GreenLife
Čika Zeljeni
Moj komp

GreenLife's Avatar

Datum registracije: Sep 2013
Citiraj:
Autor AndroiOs Pregled postova
teme nikakve,isprobao ih valjda 100 i sve unistal.stavio onu koju dobijem s mobom...ikonice takoder...ne mogu se snac kad promjenim izgled...a i nisu sve ikonice zahvacene u paketu...najbolje je sve simple i clean..takoder aplikacije za imenik,sms... sve tvornicko najbolje radi
Možemo mi sad ići u nedogled sa raspravom. Da Samsung ima mana - ima. Ali imaju i drugi proizvođači.
Npr. meni nikako ne paše Huawei launcher, Sonyev izgled telefona ili Appleov zatvoreni sistem.
Reći ću svoje mišljenje, ali nisam lik koji tvrdi - jedino Samsung je najbolji, sve ostalo je shranje.
Svatko ima svoje, i u dosta toga Samsung prednjači pred drugima, kao što Apple ima fluidni sistem (a znamo i zašto).

Android je otvorena platforma i meni se kao takav sviđa, isto mogućnost customizacije uređaja.
Vidiš, ja sam si našao 3-4 teme koje sam platio, jer su bolje određene, isto kao i ikone.
Promijenio sam launcher, default SMS app, drugi call app. Na iPhoneu to ne možeš.

A vezano za padanje na beton - a kome nije žao uređaja i para, nek baca. U 20g koliko imam mobitel, svi su nakon korištenja i zamjene drugim, bili funkcionionalni i nisu bili razbijeni jer sam pazio na njih.