View Single Post
Staro 16.02.2023., 08:37   #11564
vlatko27
Premium
Moj komp

vlatko27's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Citiraj:
Autor vlatko27 Pregled postova
Da se nadovežem; odnio reklamirati u iService zamjenu baterije. Objasnim problem i dobijem odmah "dijagnozu" kao "to je onda vjerojatno matična otišla". Meni odmah mrak na oči. Sad ti njemu dokaži da se to nije dešavalo sa starom baterijom...znači mobitel je radio perfektno, bez ikakvih gašenja, jedino baterija je stvarno skraćeno trajala. Zato sam i išao na zamjenu original baterijom.

Užas, mrzim servise. Živo me zanima kako će ovo završiti. Ostavio sam ga na "detaljnoj dijagnozi".
Evo nakon tjedan dana ispitivanja, uočili su da je zamjenjena baterija neispravna i stavili su novu, opet testirali koliko traje dok vrti YouTube i sada je sve ok. Doma sam i ja pustio da vrti YouTube kad dođe na kritičnih 40% i regularno se prazni. Sva sreća da je matična ipak ispravna.

Tako da u konačnici ne mogu se požaliti na njih, dapače lik koji radi tamo je bio ok, dao si truda, nekoliko puta smo kontaktirali telefonom, da mi javi kakvo je stanje i šta će dalje napraviti. Nakon svega kad se zbroji, pozitivno iskustvo za iService.hr
vlatko27 je offline   Reply With Quote