24.02.2006., 22:28
|
|
1oo1 NooB
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Autor Gemmy
da, ali kako se zove server, dajte ip,ase mi ga ne nalazi
|
A da malo čitate mozda i stranicu prije:
Citiraj:
By RAK - PCEkspert CoD2 server je krenuo sa radom od dana današnjeg. Razlog kašnjenju su problemi s plaćanjem. Glupi Ameri ne znaju pročitati adresu sa kartice (valjda zato jer je ni nema na kartici).
Server ima 30 slotova, nalazi se u Niskozemskoj (Amsterdam), ima vrlo dobar ping, razne dobre fičure, web site i sl. Plačeno je solventno 45$ pa molim da se ostali koji su se javili za plačanje jave Mitzeku glede podmirivanja računa. Može mi se netko i javiti za izradu te proklete web stranice. Besplatna je pa bi možda mogli iskoristiti mogućnost. Isto tako mi se možete javiti i sa prijedlozima, iako ih je bolje staviti ovdje na glasovanje. Plačeno je 30 dana što se može nazvati i probnim periodom. nakon toga demokratskim putem odlučujemo o nastavku plačanja. Kada ne platimo, server se gasi. A to je poznato.
Za prvo vrijeme će biti gotovo defaultna postavka i igra Capture the flag. U svakom trenutku možete glasati za promjenu igre i mape. Može se glasati i za kickanje igrača i sl. Sve što je dogovoreno i napravljeno je. Nema dimnih bombi i nema noobsticka (pumperica). Tako je glasovala većina igrača i mislim da ne treba o tome previše raspravljati. Još sam dodao i coocked nades na opće oduševljenje dijela ekipe.
Ostale promjene koje su izglasane (dim i prašina) doći će na red malo kasnije. To su modovi koje treba potražiti, postaviti, provjeriti, a baš nemam vremena to danas raditi. Strpite se par dana. Glavno je da se možete igrati.
IP: 213.19.130.144
Port: 28960
Password nećemo javno objavljivati i molim da ga ne objavljujete i ne dajete onima koji nisu na popisu platiša. Za dobivanje passworda se možete javiti Mitzeku. Većina ima njegov broj telefona ili zna nekog tko ga ima. Naravno, mogu se i meni javiti oni koji imaju moj broj.
Samo pozivom jer na SMS iz principa ne odgovaram. Razlozi su poznati.
Nota bene, pravila ponašanja na serveru su poznata i svi se moraju pridržavati istih, or else.: CoolRamb ..
|
Citiraj:
Quote:
Originally Posted by nino5
Sistem je isti (All seeing eye) ili?
Yes of course.
PCEkspert CoD2 private
Server - New server - IP - Port
Server properties (F4) - Pass i to je to.: CoolRamb
|
@sbp - pošalji mi mail za podatke i da li želiš učestvovati u financijama
@Gemmy - E.T. i Atha imaju pass i oni su zaduženi za riječku stranu
Inače na screenshootu od Renesisa je IP.
|
|
|