View Single Post
Staro 13.02.2023., 16:07   #94
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
15h u igri (save game tako kaže), nekako mi se čini više, ali ajmo reći, 15h.

Level 25 sam, meni je igra legla kao budali šamar.

Hogwarsts je super, igram na HARD, čak je malo prelagano, igram na PS5.

Metla mi čak i nije potrebna, volim trčkarati uokolo, tražiti više manje sve, skupljam sve redom, tek sam Room of Requrement otključao. Sve u svemu, očekivao dosta, dobio ono što sam očekivao.

Da je mrvicu mračnije u smislu više fajta i krvi meni bi odgovaralo, ovako je na granici da ga mogu igrati svi dobni uzrasti, a opet nije previše za klince.

Istraživanje je zanimljivo, može se naletjeti na svašta, pokušavam sve na što naletim i istražiti. Gold nije nikakav problem u igri, na level 25 imam preko 20k.

Zanimljivo je kako je film ustvari uzet kao referenca za Hogwarts i onako, zanimljivo je dobiti perspektivu gdje je ustvari Forbidden forrest, gdje je Hagridova kuća itd.

Dizajn meni odličan, malo bugova ima, ali ništa pretjerano.

Defnitivno vrijedi hajpa i meni za sada sigurno osmica ako ovako generalno moram vidjeti.

Zamjerka mi je previše spellova i nikakav menu za njih, pozivanje metle isto tako mi ne odgovara (L1 + O), mogli su to malo bolje odraditi. Da se može roniti i da se može istraživati more bilo bi super, ali ajde, nije da je preko potrebno.

Ali složio sam si 3 seta spelova, jedan za fight, drugi za questove i treći za Room of Requrements i tako igram.

Sve u svemu, worth of buy.

Nisam ni 25% igre koliko vidim, tako da, garantiram da će biti preko 40h.
Mommistake je offline   Reply With Quote