View Single Post
Staro 13.02.2023., 15:55   #2050
Nikox
Premium
Moj komp

Nikox's Avatar

Datum registracije: Aug 2017
Citiraj:
Autor Igor_Zg Pregled postova
Hvala ekipa.

Pa ta opcija sa antenama generalno mi je izvediva ali mi opet komplicira dosta toga jer bi morao opremu dignuti na potkrovlje pa 2 LAN kabla provlačit (prizemlje + kat kad već provlačim) gdje je prizemlje primarno u smislu gdje je UniFi AP i PC/snimač na LAN kabelu pa bi morao dodati switch po svakoj etaži itd. Mogu ovo izvest ali iziskuje jako puno posla a opet i dosta financija na kraju dana. Sa time onda mogu i Mikrotik SXT LTE6 kit isfurat - to je negdje taj cjenovni rang...

Povoljno mislim da ću platiti minimalno dovoljno da riješim problem ako je to npr. 100€ ili više ili manje a da ne moram ovo gore sve raditi, super.

Koji je ono link da vidim gdje su stanice oko mene tj. oko vikse? našao ->>> http://mapiranje.hakom.hr/hr-HR/RadijskePostaje

Baš danas sam primjetio da nude i router novi za njihovu uslugu za 64€ (Alcatel HH71):

Je li bi mi to riješilo problem? Jer se nekak vodim logikom da ako mobitel može gurat ~140/50 da bi i nekakav iole ozbiljniji router mogao bar pola.

Kaj mislite o ovoj soluciji? Ili ima nekaj pametnije za uzeti?

btw mikrotik mi mora ostati zbog S2S VPN-a
Idealno rješenje za tebe bi bio ZTE MC7010 i miran si mnogo godina uz max brzine dostupne na tvom tornju....
Nikox je offline   Reply With Quote