Citiraj:
Autor Dado1977
Izabrao nažalost Fibernet, problemi od prvog dana, mijenjanje 3 modema ali stalno puca EON, Netflix i tako barem jednom dnevno. Ljudi su korektni ali očito ima nekih problema barem u mom slučaju.
|
Imam i ja problem ali ne mogu razlučiti je li to do Fiberneta ili Rune-a. Prije sam imao 200/100 a od 12/2022. 600/300 Mbps. U 12/2022. je prilikom gledanja stream-ova često trzalo, kod browsanja se čekalo, a speedtest je znao biti i ispod 100, tipično oko 300. Problemi su bili najčešći navečer, mada ih je znalo biti i ujutro. Na moj komentar da imaju premali zakupljeni kapacitet serviser Fiberneta mi je rekao da imaju i previše i da Rune treba resetirati opremu i tako par puta. Uglavnom, to se sada popravilo ali meni tih 600 više izgleda kao 100 Mbps. Reklamirao sam račun za 12/2022. ali su me odbili sa obrazloženjem da su sve provjere pokazale da je sve u redu i objasnili mi da moja oprema nije u stanju iskoristiti te goleme brzine. Već duže vremena pokušavam saznati kako uputiti prigovor njihovom 'Povjerenstvu za potrošače', jer je to preduvjet za prigovor Hakomu, ali za sada bezuspješno.