View Single Post
Staro 13.02.2023., 11:09   #278
Titištajn
Registered User

Datum registracije: Dec 2010
Citiraj:
Autor Dado1977 Pregled postova
Izabrao nažalost Fibernet, problemi od prvog dana, mijenjanje 3 modema ali stalno puca EON, Netflix i tako barem jednom dnevno. Ljudi su korektni ali očito ima nekih problema barem u mom slučaju.
Imam i ja problem ali ne mogu razlučiti je li to do Fiberneta ili Rune-a. Prije sam imao 200/100 a od 12/2022. 600/300 Mbps. U 12/2022. je prilikom gledanja stream-ova često trzalo, kod browsanja se čekalo, a speedtest je znao biti i ispod 100, tipično oko 300. Problemi su bili najčešći navečer, mada ih je znalo biti i ujutro. Na moj komentar da imaju premali zakupljeni kapacitet serviser Fiberneta mi je rekao da imaju i previše i da Rune treba resetirati opremu i tako par puta. Uglavnom, to se sada popravilo ali meni tih 600 više izgleda kao 100 Mbps. Reklamirao sam račun za 12/2022. ali su me odbili sa obrazloženjem da su sve provjere pokazale da je sve u redu i objasnili mi da moja oprema nije u stanju iskoristiti te goleme brzine. Već duže vremena pokušavam saznati kako uputiti prigovor njihovom 'Povjerenstvu za potrošače', jer je to preduvjet za prigovor Hakomu, ali za sada bezuspješno.
Titištajn je offline   Reply With Quote