View Single Post
Staro 12.02.2023., 19:42   #80
Aedan
Registered User
Moj komp

Aedan's Avatar

Datum registracije: Feb 2023
Citiraj:
Autor xGAME Pregled postova
Na nekih 8h igre sam i za sad je dobro. Volim HP svijet još od osnovne, pročitao i knjige i pogledao filmove, ali nemrem reć da je sad igra 8 ili 9 od 10. Nije.

Ono što me najviše smeta kod igre je da sve djeluje kao muzej. Stvarno ima predivinih scena, dijelova dvorca i svijeta, ali fali interakcije. Igrin svijet uopće ne reagira na postupke igrača. AI je identičan onom iz Cyberpunka, nema ga, odnosno likovi su stamo nabacani te nemaju nikakav life cycle u igri, samo stoje, sjede i to je to. :/ Fali mi contenta van full linearne radnje i skupljanja collectiblesa. I neke stvari baš narušavaju imerzivnost, kao potpuni izostanak ljudi po noći, nema nikog nigdje, ni u common roomovima.

Ja sam na kraju uzeo na PS5, jer je jednostavno superiornija verzija naspram one za PC i na pleyci sve dobro radi. Imao nekih manjih bugova, ali niš strašno.
ovo za AI i interakciju s likovima, s tobom se slažem totalno, ali ja sam već nažalost potpuno naviknuo na to u igrama, uopće ne primjećujem ništa drugo. Ghost of Tshushima mi je odlična igra, ali ima isti taj problem. Isto kao i Witcher 3, ili AC Origins, Odyssey, Valhalla. Od svih tih novijih open world igara, jedino Red Dead Redemption 2 pamtim kao igru gdje su moguće takve interakcije. Naravno ako pričamo o AAA igrama.
Aedan je offline   Reply With Quote