Nasao sam u garazi u ormaru kutiju iz 80-tih, punu malih nastavaka za usisavace. Od ind stroja za ciscenje koji sluzio i za ispuhivanje rupica na strojevima. Kistovi nastavci su vrhunski. Nije kao danasnje ljepljenje vec duboko uvuceno u plastiku. Jedini nacin da iscpupas, da ides trgati plastiku. Pa desetine malih dugackih cijevi s kistovima po pola metra, savrsenstvo za ulaziti u male prostore izmedju uredjaja ili knjiga.
Za kojekakve nestandardne nastavke koji nisu od proizvodjaca imali adaptere, obicno sam iz Feroterma plasticnim nastavcima povezao i radi i danas.
Ali za upravo pronadjene napravio bih mekanu vezu , tako da se slobodnije moze pomicati. Gdje u ZG-u, s nogu, ima najveci izbor fleksibilnih crijeva, ala PVC i gumenih?
Citiraj:
Autor fanATIk
Istina, tu bi još i uzeo pa nek stoji za slučaj da neki knauf idem radit. Inače imam makitu, koja je teža, može i štemat, no u mom poslu to je jedan od alata koji ne koristim često, samo pri montaži.
|
Zaboravio sam koliko je kompaktna, zato si je izmedju ostalog i nahvalio.
Citiraj:
Autor Mar
Performance PKHAP A1 čekić bušilica.
|
Fala
Citiraj:
Autor Ziiky
Prošle godine sam radio s krunom fi60 4-5 rupa za dodatne šaltere. Bilo je i bušenja s 10kom u beton. Jako dobra bušilica
|
Nisam ni u velikoj potrebi za dodatnom, ali zet cu je kad naidje, svidja mi se velicina.