Vezano za te Parkside Performance:
Ova Visageova gorenavedena štemalica je otišla na servis jer nešto čudno radi (kao da gubi kontakt negdje), skupa s jednom 4ah smart baterijom.
Što se tih baterija tiče, nisam nešto oduševljen. Einhell puno dulje traje i generalno mi se njihovi alati čine puno boljim nego Parkside (kako obični tako i Performance).
Od 3 Smart baterije, jedna je čini se riknula (radi ali gubi snagu i ne mogu je povezati na mob). Također dogodilo se da se ta baterija odjednom više nije htjela puniti i kad sam updateao firmware opet se punila
Parkside Perf kutna brusilica ima snage ali je puno grezija u radu od Einhell Axxio, više vibrira.
Ova gorenavedena štemalica je odlična i dugo je radila prije nego se dogodio ovaj problem s kontaktom. Također ima dosta više snage od Einhell Herocca (tobože 3 vs 2.2j).
Performance sabljasta pila se čini dobra, nisam je dovoljno koristio da dam neki veći sud ali i ona multifunkcionalna ubodno/sabljasta zelena pila mi je super.
Mislio sam možda probati ugrabiti koju 8AH bateriju ali su digli cijene masu pa mi i nije neka sreća.
Što se tiče mojih alata koje posjedujem evo neke preporuke i ocijene:
Einhell:
Axxio kutna -5
TE-CW udarni odvijač 5
Knauf odvijač +4
Elektična 36V lančana pila -5
Agillo trimer 5
165mm kružna pila -5
Parkside
Štemalica perf -5
Multifunkcionalna pila - 5
12v Performance bušilica 5
Kutna brusilica perf 4
Neka zelena udarna bušilica 5
Oštrač lanca pile 4
Puhalo vrućeg zraka 5
220v pištolj na čavle 4
Čekić za rušenje 1700W 50j 5
Čekić za rušenje 1300W 15j 5 kad radi ali pošto je crklo 4-5 komada u malo korištenja onda ga baš i ne mogu preporučiti
Nisam previše koristio za neki sud:
Ekscentrična 125mm brusilica
List pila Performance