Tema: Košarka
View Single Post
Staro 09.02.2023., 21:26   #6077
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor tbogovi1 Pregled postova
Samo kad pogledas Currya pa taj opuca 25 trica u utakmici i od tih 25 jedno 8 bude nerezonskih znaci iz nemogucih pozicija kako zabije nemam pojma ��

Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk

Curry je high skilled, treba mu djelić prostora, i sasvim svejedno jel puca 2cm iza linije trice ili 2m iza linije trice, ono što za 90% lige izgleda nerezonski šut, za njega je normalan šut. Mrvu prostora mu daj i gotov si.

Ali kad si njega spomenuo, recimo GSW nisu klasična tricaška momčad, i zapravo samo su u jednoj sezoni imali najviše ispaljenih trica. Kod njih je šut najčešće plod konstantnog kretanja lopte i igrača, plus Curry gravitiy na kojem su dvojica igrača kad god mogu bit.

Kad god forsiraju tricu, najčešće gube. Dobar primjer je jučerašnja tekma s Portlandom. Ok, igrali su bez Currya, ali ispaljivali su glupe trice u situacijama gdje netko od njih ima čisto polaganje pod košem, a onda baca loptu van na tricu, ono wt Da sam Kerr, našamarao bih ih
Izgubil isu tekmu u kojoj su pogodil i21 tricu s preko 40%šuta, imali više skokova i znatno manje izgubljenih lopti od Portlanda, i na kraju se pitaš kako su uopće uspjeli to izgubiti

Igru na tricu su Rocketsi u Hardenovo vrijeme doveli do ekstrema i ispaljivali 45 trica po tekmi dvije sezone za redom, to je i dalje rekord

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Ne znam kak bi današnje ekipe prošle protiv protiv Bad Boysa iz Detroita ili jordanovih Bullsa da se igra po ondašnjim pravilima.

Ono kad te čuvaju Pippen i Rodman...obojica vjerojatno u top 5 obrambenih igrača ikad s tim da Pippen usput može zabit 40, a Rodman imat 20 skokova.

Ovisi po kojim pravilima bi igrali, ne
Tad se tuklo i zato je bilo teško igrati, ali danas zato u obrani treba dosta skilla, brzih reakcija u switchanju...

SLabo se igraju obrane u regularu al itako je to već odavno. U PO se priča digne na višu razinu,a i suci puštaju jaču igru.

Meni osobno je liga skroz ok, ima puno dobrih tekmi, koje su u egalu do kraja. GSW meni lijepo igra s tim stalnim kretanjem, Grizliji su isto mlada i zabavno ekipa mada se malo previše kurče bez pokrića, zanimljivi su mi i Kelti, Cavsi, i nećete vjerovat - i Kingsi. SImpa ekipa sa Sabonisom juniorom, Foxom i Monkom. Mike Brown je to fino posložio.

EDIT:
Ode Šarić u OKC:
The Oklahoma City Thunder are trading Darius Bazley to the Phoenix Suns for Dario Saric and a second-round pick

Warriorsi trejdali WIsemana i vratili natrag Paytona II

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.02.2023. u 21:56.
Roberto je offline   Reply With Quote