Citiraj:
Autor tbogovi1
Samo kad pogledas Currya pa taj opuca 25 trica u utakmici i od tih 25 jedno 8 bude nerezonskih znaci iz nemogucih pozicija kako zabije nemam pojma ��
Poslano sa mog VOG-L29 koristeći Tapatalk
|
Curry je high skilled, treba mu djelić prostora, i sasvim svejedno jel puca 2cm iza linije trice ili 2m iza linije trice, ono što za 90% lige izgleda nerezonski šut, za njega je normalan šut. Mrvu prostora mu daj i gotov si.
Ali kad si njega spomenuo, recimo GSW nisu klasična tricaška momčad, i zapravo samo su u jednoj sezoni imali najviše ispaljenih trica. Kod njih je šut najčešće plod konstantnog kretanja lopte i igrača, plus Curry gravitiy na kojem su dvojica igrača kad god mogu bit.
Kad god forsiraju tricu, najčešće gube. Dobar primjer je jučerašnja tekma s Portlandom. Ok, igrali su bez Currya, ali ispaljivali su glupe trice u situacijama gdje netko od njih ima čisto polaganje pod košem, a onda baca loptu van na tricu, ono wt

Da sam Kerr, našamarao bih ih

Izgubil isu tekmu u kojoj su pogodil i21 tricu s preko 40%šuta, imali više skokova i znatno manje izgubljenih lopti od Portlanda, i na kraju se pitaš kako su uopće uspjeli to izgubiti
Igru na tricu su Rocketsi u Hardenovo vrijeme doveli do ekstrema i ispaljivali 45 trica po tekmi dvije sezone za redom, to je i dalje rekord
Citiraj:
Autor listerstorm
Ne znam kak bi današnje ekipe prošle protiv protiv Bad Boysa iz Detroita ili jordanovih Bullsa da se igra po ondašnjim pravilima.
Ono kad te čuvaju Pippen i Rodman...obojica vjerojatno u top 5 obrambenih igrača ikad s tim da Pippen usput može zabit 40, a Rodman imat 20 skokova.
|
Ovisi po kojim pravilima bi igrali, ne

Tad se tuklo i zato je bilo teško igrati, ali danas zato u obrani treba dosta skilla, brzih reakcija u switchanju...
SLabo se igraju obrane u regularu al itako je to već odavno. U PO se priča digne na višu razinu,a i suci puštaju jaču igru.
Meni osobno je liga skroz ok, ima puno dobrih tekmi, koje su u egalu do kraja. GSW meni lijepo igra s tim stalnim kretanjem, Grizliji su isto mlada i zabavno ekipa mada se malo previše kurče bez pokrića, zanimljivi su mi i Kelti, Cavsi, i nećete vjerovat - i Kingsi. SImpa ekipa sa Sabonisom juniorom, Foxom i Monkom. Mike Brown je to fino posložio.
EDIT:
Ode Šarić u OKC:
The Oklahoma City Thunder are trading Darius Bazley to the Phoenix Suns for Dario Saric and a second-round pick
Warriorsi trejdali WIsemana i vratili natrag Paytona II