Tema: Košarka
View Single Post
Staro 09.02.2023., 17:37   #6072
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
No, jedna stvar se mora priznati Jordanu, nitko nije prodao toliko cipeletina

eto, i u tome je bolji od lebrona.

Citiraj:
Autor Ante M Pregled postova
Nego daj malo prokometirajmo kakvo je stanje nakon ovih trejdova ?? Sunsi dali dosta toga za Injury prone Duranta .Durant ako bude pravi može dati donijeti naslov Sunsima, ali hm...

jesu, dali su dosta, osobito Bridgesa koji je IMO novi Dray Green, s boljim šutom i nešto slabijim čitanjem igre. Dali su puno, ali jbg, ne pruža se često prilika da uloviš KDa, jednog od najboljih scorera ikad.

Meni je njihov potez skroz ok, Paul će se umirovit uskoro, ovo im je napad na naslov, jer se vidlo da im malo fali, KD može biti prevaga. A sad, ako ne bude išlo, KD recimo ode, oni i dalje imaju Bookera i Aytona, mlade momke koji tek trebaju ući u prime i oko njih mogu opet izgraditi kontendera.

Netsi imaju sad respektabilan broj dobrih igrača, tu fali glavni igrač koji će nositi franšizu. Ne znam jesu li u poziciji loviti nekog ili ne.

Citiraj:
Lakersi se riješili (ili nisu još??) Westbricka za DAR, Vanderbilta i još jednoga. Pa odlično je to što su (ili će) se riješili onog idiota samo po sebi ako se taj trejd zaključi, a bome i ovi igrači koji dolaze u Lakerse nisu loši, čini mi se dobar trejd, opinios ?
Lakersi su po meni napravili dobar posao, drugi je par rukava što to možda neće biti dosta, u soldinom su zaostatku na gustom zapadu, a ta ekipa je i dalje prilično ovisna o Obrvinim staklenim nogama. Naslabije plasirana ekipa s kojom Lakersi igraju do kraja je OKC

Riješili su se Mr. Bricka (kojeg će navodno Utah skroz otkupiti i poslati dalje u Bullse, tako kažu rumori) a bome i solidan povrat dobili za njega. DLO će malo rasteretiti scoring LeBrona i Davisa, bolji je igrač nego što je bio prije, Vanderbilt je isto dobar ulov po meni, solidan na obje strane.

Jedno je sigurno, zapad će iduća dva mjeseca ponuditi pregršt dobrih tekmi na nož, žao mi je samo što se igra bezvezni ASG koji će to prekinut na tjedan dana

EDIT:
Najveći rizik je tu uzeo Dallas po meni. Uzeli su kao par Luki igrača koj ije jako sličan njemu, traži puno loptu u rukama i pitanje je kako će zajedno funkcionirati,a i druga stvar, obrambeno će s njim biti još lošiji, najboljeg defendera su dali u paketu.
Još kad dodaš na to činjenicu da je čovjek razjebo situaciju u svakoj franšizi u kojoj je igrao, uistinu ogroman rizik su uzeli na sebe

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.02.2023. u 17:47.
Roberto je offline   Reply With Quote