Citiraj:
Autor Spikeman
strojnica & Igor - OK, skužili smo momci, vama se epizoda 3 baš jako dopala i voljeli bi još takvog kontenta. Pošto serija ne prati igru možda vam se posreći u nekim narednim epizodama 
|
To si zaključio iz toga što sam rekao da je epizoda klasična filler epizoda, kojih nisam ljubitelj?
Vidim ja da problem što ne kužiš najjednostavniju ironiju "pahuljice" zapravo nije tvoj najveći problem.
Više je zabrinjavajuće što imaš problema i sa jednostavnim izjavnim rečenicama koje nemaju nikakvo skriveno značenje
Što reče kolega, a i ja, a i mnogi prije mene - nitko nikoga ne sili išta gledati.
Štoviše, ako te nešto smeta (iako ti nisi pahuljica, ali drugi jesu, čisto da ponovimo) - prestaneš gledati ili za još jači efekt napraviš unsubscribe na dotičnu platformu, na taj način direktno utječeš na statistiku koja je njima itekako bitna za odluku što će se u buduće snimati a što ne.
Doduše, ti "posuđuješ" (jer to ti nije gadno, za razliku od seksa s pristankom između punoljetnih ljudi) pa je zapravo tvoj trenutni utjecaj na to 0
I da skratimo - sve ok, ne moraš nam više dokazivati da si pravi muškić, svi ti vjerujemo!
Ajmo na on-topic