Citiraj:
Autor Exy
Ta ropstva kojih nisi ni svjestan su najgora 
Ograničio si kapacitet baterije na 80% stalno zbog straha da ti jednog dana neće past na 90%  . Robuješ komadu plastike i metala umjesto da on robuje tebi, al dobro, nismo svi isti jel.
On topic,
gsmarena ima s23 review. GPU throttla na 60% nakon čak 5 minuta  .
Dovoljno da se 3d mark izvrti 
I dalje nabrijavaju gpu i cpu kao da rade radne stanice a ne pizdarije na kojima ljudi vrte whatsup i youtube. Kad već toliko inzisitraju na tim benchmarcima i tome da su top modeli brži 2% od prijašnjih, onda bi bar trebali nekako omogućiti iskorištavanje te snage. Npr. da Dex postane pravi desktop replacement, što sad nije.
|
Preporuka je koristenje takvih baterija izmedju 20 i 80% ...
Cak i proizvodjaci stavljaju u mob appove koji ogranicavaju postotak punjenja baterije. Ne znam kako se zove na Samsungu,na Sony je "battery care"
To nije robovanje komadu plastike nego koristenje u skladu sa preporukama.
Jel ti robujes ,npr. automobilu,pa ga ne vodis na servis jer je to komad metala i neces mu robovat.
Baterija na 80% u modernim mobitelima je dovoljna da ti izdrzi dan i ako ce to pomoc u visegodisnjem koristenju jasno da cu to koristit.
Jasno da nikoga nije briga za mob od 300e,ali za mob. od 1000e+ me itekako briga da traje sto duze,a ja mjenjam svakih 4-5 godina.
Poslano sa mog XQ-CT54 koristeći Tapatalk