Tema: Automobili
View Single Post
Staro 07.02.2023., 07:02   #65809
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor elvis again Pregled postova
Ne u smislu opreme ili kvalitete materijala (koji su osrednji) već po pitanju zvucne izolacije u vožnji i dojma zatvaranja vrata. To dvoje je ostavljalo dojam da su jednostavno koristili manje i lošije materijale tj da su štedjeli. Nije bilo osjećaja zatvaranja težih vrata sa duplim ili troduplim brtvama te izolacija na vjetrobranskom i bocnim staklima je bila loša. Kod 130-150km/h nisi mogao normalno razgovarat sa suvozacem.
Da skratimo priču žena je kupila auto, a ne ti. Tako si mogao odmah napisati, a ne tu poštenom narodu trošiti vrijeme. Mogao si fino voziti VW suv, a ne najmanji vulvo model suva.

Ne znam kako je moguće da ne možeš normalno razgovarati kada evo ne znam nikog da se žalio na to kaj tu pričaš. Baš sam s frendom u povratku iz Ogulina pri brzini od 180 kmh komentirao tj. on je komentirao skok u automobilima tj. škodilaku da možeš normalno pričati pri 180kmh. Možda je bilo do guma? Ne velim da je tiha kao premium segment što naravno nije niti može biti po kvaliteti i cijenu ali da je bučna da ne možeš pričati...to nije.

Štoviše zadnjih mjesec dana taksiram maltene SMB-ZGB-ZAGORJE i to NAGLUHU BAKU od 82 godine koja sjedi iza i priča s mojom starom koja sjedi napred. Brzina cca 120-150 kako gdje kako kada.

Da se razumijemo volvo je premium segment i znam da je izolacija, kvaliteta materijala i cijeli dojam kud i kamo bolji od škodilaka. Nema smisla uspoređivati ta dva proizvođača.

Citiraj:
Autor adaksinjo Pregled postova
e to je auto, a ne škoda!
Je, volvo je super samo da je recimo xc60 pa na dalje po pitanju suvova ili predivni xc70 (šteta što se više ne proizvodi).

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Za sada browsam po mobile.de VW Touareg, Ford Edge i Kiu Sorento/Hyundai Santa Fe. Eventualno mozda Porsche Cayenne, ali to je prepakovani Touareg za 2x vise love. To mi dolazi u obzir ako eventualno izleti nesto jako dobro a povoljno.
Pa kako ćeš doći doma sa fordom ili koreancem? Preko narodnih novina će te se odreći.

Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Volvo i Skoda mi se ne svidjaju i njih definitivno ne bih. Ima li nesto na sta sam zaboravio?
Prošle godine sam bio sa ženom u The Musée d'Orsay gdje je između ostalih izložen i Monet. Konstantirao sam da mi je dotični onako...bezveze i ne sviđa mi se na što je ona dodala da je to zato što sam seljačina.

Hamm je offline   Reply With Quote