Citiraj:
Autor Nikky
Hm, izgleda interesantno ta igračka ....
Kada ga uštekaš i nakon nekog vremena šta pokazuje zadnja "mod rada" Led - ica ?
Uzmi linkani manual, str. 136 ili ovaj QSG str. 5 > https://www.draytek.co.uk/support/do...qsg-vap802-v10,
nemoj spajati Lan kabel na njega i probaj odraditi Factory reset ... tipka više od 15 sec.
Kada "dođe sebi" treba ga spojiti Lan kabelom na router / mrežu,
pretpostavka da ti je gl. router na 192.168.1.1 a po uputi igračka bi trebala biti na 192.168.1.2,
naravno da prethodno trebaš provjeriti da ta ip adresa (192.168.1.2) bude slobodna.
|
ćao nikky
da sve sam to probao čak i mijenjao ip pool da ima od 192.168.1.100-200 ili da je od 192.168.1.2-200 . od rutera je default ip 192.168.0.1 za ruter,
gledam u ruteru pod lan connected device dali prepozanje išta, ali ipak ništa.
mjenjao sam lan kablove i testirao-ok. čak sam otvorio sam uređaj da vidim jeli ima kakvu bateriju ili je izgorio, ali ništa.(imam slike ako treba)
kako god ti njega spojiš na struju on se upali i počne blinkat brzo prva lampica:
ACT Blinking -Quickly: The system is booting up or resetting to
the Factory Default value.
i predzadnja istovremeno kao i prva
Uplink On -
Blinking AP mode: The system is scanning the surrounding
network. Or WPS is enabled and the system is
waiting for response from the wireless client.
Mesh Node: Attempting to connect to Mesh
network.
Range Extender: Connecting to Wireless Network
nakon 3+min se sam resetira i sve ispočetka.
spojio ja njega direkt na komp ili laptop ili win7-10 ili na ruter pa probat ga dobiti. on i dalje se muči u petlji i ništa...
plus u manualu piše kako ima opcija preko app i qr koda i onda sve to proradi. ali nemam qr kod na uređaju dok ovaj iz manuala očitava za app ali ne i za login. stim da to radi tek nakon setupa.
ps. kako god bilo htio sam proći jeftinije lokalno neki rabljeni za 100kn da nemoram u dučanu kupovat do 200kn. i kako sad ovaj ne radi uzet ću u linksu odgovarajuči za 165kn