View Single Post
Staro 05.02.2023., 11:33   #643
kasper_sky
Drive. vruummm,shatatataa
Moj komp
 
kasper_sky's Avatar
 
Datum registracije: Jan 2008
Lokacija: 1.Rijeka-2.VG-3.Zg
Postovi: 766
Citiraj:
Autor D/G Pregled postova
...si pratio upute od 14 stranice manuala ?
Dakle ne 192.168.1.2 , već npr. 192.168.1.9 .... ili zovni nekog tko zna na čašicu
jesam, ali ništa....

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
Iz mog (skromnog iskustva) taj uredjaj je neispravan, jer bi nakon potpunog reset-a trebalo sve proradit po default-u, a podesavanjima ga kasnije samo prilagodjavas svojim potrebama.
slažem se ali nema promjene.

uređaj radi tj. struja dolazi u njega. na prvu mi liči da je zapeo u petlji bootanja i searchanja mreže.
instaliro sam neki tool njegov za update frimwire i kad ga uštekam preko mreže direkt u laptop. onda se pojavljuje u tom toolu nekakva njegova "ipv4 subnet mask" adresa, ali nemogu ništa.

palo mi na pamet da ga je vlasnik updejto pa možda shebo frimwire ili mu je osto profil pa boota njegovo a ja nemogu ništa. ali nakon reseta opet isto.

ako je procedura da ga ja spojim na struju i spojim se mrežnim kablom na njega, a on nemože stabilizirat fixnu mrežu i IP i samim time nemogu pristupiti njegovom setupu preko weba. onda je Broken.

ako je netko rijeka centar ili istok, a mrežni znalac neka mi se javi da skupa pogledamo, a meni nije bed platiti pivo ili guinnes nakon toga. još ćemo poslovat.
ps- kako sam ja ZG.-VG povremeno može i ta lokacija tamo oko 17-18.2.

pss.- prodavač nudi ne isplativu zamjenu uz nadoplatu(neki drugi unit), a za pogledat uređaj traži svotu samog uređaja.(rabljenog). povrat novaca ne nudi. ugl. sarkatstično bezobrazan. njuškalo oglasi svjure1 Dali je dotični na forumu neznam...ali nisam očekivao od informatičara takav mindset.
kasper_sky je offline   Reply With Quote