View Single Post
Staro 04.02.2023., 11:53   #3104
nepalac
Registered User

Datum registracije: Feb 2022
Citiraj:
Autor lux3320 Pregled postova
na ovom linku vidim da sve izgledaju ko original, a i nap. je lik da su original i da ima gara 1 god., mada ne znam na koji način bi ostvario garu
u opisu ima kapacitete baterija, i za 7t se poklapa kapacitet, a i izgleda baterija original
vjerujem da od 64 narudžbe koje je imao sa ovog linka, da ako nešto nije valjalo, da bi ljudi to recenzirali i dali mu 1 zvjezdicu
tako bar ja radim.. ako nešto ne valja, odma recenziju pišem i dajem lošu ocjenu, a ako je nešto dobro, nema recenzije
Fejk je, to se odma vidi po cijeni i nemaš tu šta analizirat, original baterija ne može koštati 12 dolara.
Sve baterije na aliju su fejk, možda ima neki koji prodaje original ali to i košta.
Recenzije na aliju su također upitne, puno ljudi ni ne zna šta je kupilo i da je to fejk, to sam skužio kad sam ja kupio fejk neke predmete, a ocjene sve vrhunske, dakle, ljudi misle da je predmet original, a pojma nemaju.
A i selleri imaju shemu da ti vrate novac samo da ne ostaviš lošu recenziju pa mnogi pristanu.
Tako da to nije mjerilo ničega.

Baterija se mora mijenjati u ovlaštenom servisu ili direktno preko proizvođača.
Pošto je taj njegov 7T već malo zastario pa servisi nemaju više baterija, jedino rješenje je možda slati u Poljsku, ali to sigurno košta, treba provjerit cijene.