aha, sry, nisam vidio da si nap. prethodno da si kupio bateriju s ali-a
pa ne vjerujem da su baš sve baterije s ali-a rabljene ili loše
čini mi se da je ovaj link ok:
link
po nazivu shopa, a i po proizvodima koje prodaje shop, vidi se da se samo bavi baterijama
ima 1 recenzija i ocjena 5, 64 narudžbi s tog linka, a generalno shop ima 93,5% pozitivnih ocjena
ja bi na tvojem mjestu kupio s tog linka i sam si zamijenio jer daje ti i alat za otvaranje zadnjeg poklopca
edit:
možda si naručio s nekog lošeg shopa/linka, ili si naručio bateriju koja ima manji kapacitet nego original. a i pitanje je li izgleda ko original?
na ovom linku vidim da sve izgledaju ko original, a i nap. je lik da su original i da ima gara 1 god., mada ne znam na koji način bi ostvario garu
u opisu ima kapacitete baterija, i za 7t se poklapa kapacitet, a i izgleda baterija original
vjerujem da od 64 narudžbe koje je imao sa ovog linka, da ako nešto nije valjalo, da bi ljudi to recenzirali i dali mu 1 zvjezdicu
tako bar ja radim.. ako nešto ne valja, odma recenziju pišem i dajem lošu ocjenu, a ako je nešto dobro, nema recenzije
e da, i jesi probao tu bateriju koju si naručio s ali-a napunit full i ispraznit i tako 2, 3 puta da se to malo stabilizira...? navodno je to preporučeno
ti izdrži baterija 1 dan uopće?