03.02.2023., 22:34
|
|
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
- tamo neka tri poslovnjaka su pronevjerila novac od neke treće osobe. Ajde da su pokrali crveni križ (ako bi došli na red prije trutine ) ovako je to meni ispalo jadno
- glumac čiji film je kuhar gledao na rijedak slobodan dan i isti mu se nije svidio??? Ma nemoj me, pa takav lik bi najrađe poubijao cijeli internet. Na ovoj temi bi bio masakr 
- asistentica od dotičnog glumca zato jer je završila školu bez duga??? Lagano PŠK
- kritičarka zato što vedri i oblači kako joj prdne. Opet, neke digne, druge spusti, kuhar selektivno bira što ga smeta
- izdavač u pratnji kritičarke; za njega se ne sjećam zašto ga odabrao, ali za takvog beskičmenjaka ću zažmiriti na jedno oko na rupe u zapletu
- kuharov najveći ljubitelj zato što je ... otkrivao tajne? Ili zato što je znao što će se dogoditi i svejedno je došao? Nisam to baš dobro shvatio/zapamtio
- za ljubiteljevu originalnu pratnju možemo zaključiti da on nije htio da strada, ali je kuhar svakako očekivao da ona dođe. Njegovi motivi naspram nje su mi nepoznati
- najstariji par zato što su bili puno puta kod kuhara i pojma nemaju što su i kada jeli??? To se u biti odnosni na njega, a ona je u biti u loncu samo zato što je došla s njime.
U prenesenom značenju, kuhar ubija zato jer su ljudi dekadentni, ovakvi, onakvi. To mi slabo ima smisla i film ni približno ne gradi radnju dovoljno da bi ovako nešto bilo značajno.
U preneseneom prenesenom značenju kuhar ubija te ljude zato jer mu dopuštaju, jer su pasivni. Zato onoj profesionalki daje priliku da se izbori za svoj život, što ona i iskoristi, dok su ostali imali namjeru samo čekati i ne riskirati.
Sve u svemu, premalo i nepovezano. Čini mi se kao da su se više puta gubili kompas dok su pisali scenarij i snimali film.
|
Pa nebi te ubilo da si stavio to sve u spoiler...-->