za postavljanje homescreen doslovno stisnes bilo di na homescreen i imaš opciju home settings. 2 klika i tamo si...
AOD nema, ima nešto šta zovu peek display, u suštini ekran je ugašen al kad digneš/pomakneš/takneš mob se upali ekran i pokaže notifikacije i sat
Geste definitivno nisu beskorisne, rade odlicno i dodali su taman koje su najkorištenije, a mogu se i customizirat neke. Za razliku od onih koje sam imao na samsungu ove čak i koristim.
google assistant > bixby kojeg sam držao ugašenim nakon prvih par mjeseci
Kamera je ok, više neznam šta ljudi gledaju na tim kamerama kad kažu da su neke katastrofa neke odlične. Na kraju na blind testu pixel 6a ispadne najbolji sa svojom 12mp kamerom
Ispadam fanboy, al nisam (možda postajem), mob radi odlično, brzo i responzivno, baterija mi traje 2 dana i ostane mi za pol trećeg, niš mi ne fali po pitanju samsung stvari u odnosu na a40 koji sam prije imao, čak dapače, više mi paše ovaj naked android look, i mislim da će mob s vremenom manje patit performansama bez bezkorisnog bloata.
Ovo sve govorim za edge 30 fusion na a12 zasad, a13 bi trebao kroz mjesec dana po najavama (tu kiksaju, updejti kasne za ostalim proizvođačima, i kraće ih nude)