Oni jesu morti radili osvjezenje sifri, ali kako sifre na mojim racunima imaju skoro sva slova i znakove abecede, rekao bih da oni i nemaju previse povjerenja u stanje baze
Za vecinu u temi, beznacajna crtica u tjednu, gotovo nije vrijedna spomena.
No, sto kad imas starije seniore, rasijane, IT antitalenate, koji su se regali BorGoogle ili prastarim nespostojecim Net.hr adresama, na koje se nisu logirali deset ili vise godina, a sifru su pohranili na novinama, koje su bacili u potplatu, istog dana registracije.
Ajde da inteligentno, takticno, ides kod logina bacati jednu poruku korisnicima tipa, postovani korisnice, datuma toga i toga, morate mijenjati sifru, inace ce Vam biti onemogucen ulaz u sucelje. Druga stvar, kako nikad do danas, nisam imao povjerenja u kvalitetu privatnosti slicnih servisa, tako sam se trudio (a nisam jedini) stavljati djedove, bake, rip-ove umjesto sebe. Pa je sreca da sam i zapisao, ciji ne OIB bio na kojem racunu.
Ali nacin motivanja korisnika je stvarno ocajan.
Kao sto rekoh, vise puta, Njuskalo vapi za zdravom konkurencijom. HR treba hitno jos jedan konkurentski, jednako jak oglasnik.
.