Onda je možda izvedivo i bez ovih što odbijaju. Mada slažem se, mora na obrascu stajati barem za što se potpisuje, bianco potpis bi samo idiot dao. Uopće ne razumjem kako u RUNE-u nemaju nekog za taj dio posla.
Imam ja i opciju dva, neka rastegnu kabel s vanjske strane zgrade, direktno zrakom do mene na trećem katu, neće nikome smetati. Samo se bojim da će tu u centru grada ipak biti podzemno sve skupa pa će biti problem dovesti do zgrade.
Citiraj:
Autor Gemmy
ja planiram isto trazit zahtjev za rune, ali par stanova je prazno, tj vlasnici su van drzave ili nedostupni
kako onda dobiti sve te potpise, ja mislio da je problem cekat da sve spoje ali kako to ide veci problem dobit potpise za provest to u akciju
|
Meni je jedina stanarka koja je dala potpis upravo ženska koja je trenutn u Australiji. Isprintala, potpisala, skenirala i poslala. Iznenadio bi se što mladi ljudi znaju i hoće

... a i inače, za te koje nisu u stanu, manji problem.. stvar je kad ovi dođu štemati zid ako netko pita "a što vi radite tu" da oni mogu dati potpise da imaju ovlaštenje. Stvar je više kozmetičke prirode nego potrebe. Da ne bi neki susjed zvao policiju ili sl. Ako nisu tu kad se radi, nitko neće ni prigovoriti niti će znati da se išta radilo.