Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.01.2023., 18:31   #65643
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp
 
Hamm's Avatar
 
Datum registracije: Dec 2005
Lokacija: SMB / ZGB
Postovi: 7,728
Citiraj:
Autor Igorr Pregled postova
Ali ponavljam, to što se ti problemi tek rješavaju, ne znači da ne trebamo riješavati druge manje probleme.
I u tome ti je problem da će ostati samo na ovome.

Samo mali će dobiti po prstima jer pec pec ti si KRIV za globalno zatopljenje. Eh da ja sam kriv. Postoje već planovi da će se uvesti kvote u UK u određenim gradovima koliko se smiješ voziti s automobilom. FA-ŠI-ZAM.

Automobil = sloboda.

Sve dok mase ne shvate da je sve ovo jedna velika patka i prevara...neće biti bolje.

I da se razumijemo da mi sada netko ponudi tranziciju na vodik i da to sve radi any day...odmah nema problema pa pa dizel ajde bok.

Jasno mi je da greentardima na biciklima bez ikakve obveze, plana, obitelji, karijere paše da eto bude sve podređeno njima ali to tako ne ide. Ljudi zapravo rade poslove koji ti debilčeki wolt bolt i ostali urbani kretenoidi ne mogu shvatiti. Slobodno se mogu zalijepiti za autoput u nadi da će ih netko pokupiti i riješiti nas greentardskog šljama.

Biciklistički šljam u ZG je dobio stazicu po prilazu Đure Dežalića i to na uštrb jedne trake. Ta prometnica je imala tri trake od kojih je jedna bila vječito zauzeta s onom ekipom "evo sada ću ja samo na brzaka".

Sada ta prometnica ima JEDNU protočnu traku.

Biciklistička staza u Klaićevoj zjapi prazna! To je uiica koja je paralelna s Đure Dežalića. Ali šljam je htio svoje i greentard izlika za gradonačelnika im je dala. To mora da je ta zelena tranzicija.
Hamm je offline   Reply With Quote