@Hrwii,
vozim cesto u kaputu i odijelu, ne uklapaju mi se bas ninja rukavice s natpisima
Zato gledam nesto cisto, toplo i da mogu prstima sve vaditi i stavljati, bez da ih moram za svaku sitnicu skidati. Vunene su super tople, samo, velim, palci progledaju za mjesec-dva.
@Strgani
super je da imas dobro iskustvo, dapace, razumno je ocekivati, da ce MS revidirati lose stvari, te da im se nece ponavljati situacije s reklamacijom.
Pogledaj par stranica unazad, da ne trazim, servisi u kojima su bili MS romobili, jezive price o nekvaliteti modela 10, a mozda i jos jednog, ne mogu sad traziti.
U Romobiliji su mi pokazivali pismo covjeka kome je MS pukao prednji dio u nekoliko mjeseci, servis nikakve dvojbe nije imao, uredno primio, MS negirao odgovornost. Rekao je da ih tuzi, kako je zavrsilo, nisam pratio. Koju reviziju imas, ili te pogodila sreca, ne znam. Ali servisno, MS je donedavno imao jako lose primjere. 20-tica vele da je znatno bolja.
Tako da komentar forumasa Vevea, nije plod proizvoljne impresije, vec stvarno ima i pozadinu.
.