Mozes se pretplatiti na razne plex share servise. Imas na redditu, r/plexshares pa malo poskrolaj dobit ces odma ideju o cem se radi. Dakle pretplatis se na neciji "library" na koji dobijes access, i gledas filmove/serije ko na netflixu, samo sto ti filmovi nisu na tvojem disku kako to inace funkcionira na plexu, nego su na disku od nekog drugog (ajmo rec).
Gotovo svi provideri imaju kategorije tipa "netflix", "hbo", "Disney" a imas i kategorije po zanru "action", "Sci-fi", itd. Uglavnom dosta dobra stvar i mjesecno ti bude pretplata u rangu od 5 pa do 10 dolara. Za servis koji sve streaming servise spoji u jedno - po meni vrijedi pare. Ja sam osobno placao amazon prime, netflix, disney i apple tv. Sad koristim jedino plex share radi jednostavnosti i sve mi je na jednom mjestu. Imam solidan net 100/25, i kod mene to funcionira ok. Mislim da ti treba minimalno nekih 25mbita downloada jer ima dosta i 4k sadrzaja, a to treba moc povuc (da ti ne bufera - ili ces morat gledat u smanjenoj kvaliteti).
Bitno je samo plex dobro podesiti u postavkama prije koristenja takvog servisa. Ako se zainteresiras isprobat i ako trebas pomoc kaj se tice postavki - javi.
Posto nesmijem javno na forumu pisati imena providera (pravila radi) ako te zainteresira mogu ti poslati 2-3 plex sharea koja sam osobno probao, ali takodjer na privatne poruke.