Citiraj:
Autor JuiceBox
Za q3 nisam siguran ali Q8 ima factory tape mod. Provjeri za svaki slucaj. Meni je doprinjeo i PE mod, tanki foam izmedu PCB i switcheva. Jedino sto stvarno nisam primjetio nekakav benefit ili promjenu u zvuku je holee mod na stabsima, dobra dielektrika i gg, ovo je jaaako pipljivo. Osobno , najlijepsi zvuk imaju CNC alu tipkulje, ove pleksi i plasticne koliko god su kvalitetne nemaju tu dubinu zvuka, ipak je ovo masivnije i samim tim profil zvuka je drukciji.
|
Nema tape mode stock, i prijavljuju ljudi da force brake mod radi čuda na ovoj tipkovnici. Pa ćemo da probamo
Citiraj:
Autor SPLiFF
Izgleda da na ISO stavljaju ABS a na ansi PBT 
|
Ne znam odakle ti ta informacija?
Citiraj:
Autor SPLiFF
Ne izgleda mi ovo osvjetljenje lijepo, ali s drugim capsima se možda može dobiti ovako nešto , to sad gledam na poklonjenoj Sandberg tipkovnici
|
Jako svijetla soba, nalazim se u sobi usred tvornice, koja nema strop, a ovi imaju full bijelo osvjetljenje, oči će mi ispasti.
Ovo je samo jedna od boja, možeš ti složiti rainbow efekt ili što ti već srce poželi. Poslikat ću ti ili posnimati po noći pa da vidiš. Meni je sasvim OK osvjetljenje.
Citiraj:
Autor SPLiFF
Dobar duck tape cable management 
|
Kao što rekoh, nalazim se u tvornici koja je još pod konstrukcijom, mobilan sam totalno, cesto se selim pa je ducktape sasvim ok stvar.
Citiraj:
Autor SPLiFF
Q3 koliko vidim na YT nema tvornički tape mod, ali vidim isto tako da je to vrlo jednostavno za odraditi + onaj drugi gdje lijepi traku na spoju gornjeg i donjeg kućišta
|
Ovaj drugi se zove Force Brake, rješava dodir dviju metalnih ploča, spriječava case ping.