View Single Post
Staro 25.01.2023., 19:11   #3366
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor tun3 Pregled postova
Ne idu low profile na standard jer capsi nemaju isti prihvat (plus, križ, kako god) kao low profile tipke, prije svega. Bi li se dalo ukemijat switcheve za low profile na standard tipkušu, ne znam, stabilizatore sumnjam još više. Keychron je odlična odskočna daska, nisu preskupi plus sad ima Q serija, kad sam ja uzimao imali su samo K (imao K6).

Savjet svima, ne računajte da će prva mehanička tipkovnica biti i zadnja, posebno ako mislite imalo kemijati da dobijete ono što tražite od tipkovnice (nijedna to neće 100% biti out of the box). Zato je idealno početi sa nečim cjenovno prihvatljivijim i na tome isprobavati, pa si tražiti nešto bolje. I ne, Redragon nije cjenovno prihvatljiv, to je red niže od toga, i to sam upravo natipkao sa modificiranog Redragona - durock plate mount stabilizatori podmazani i holee modani, jwick red switchevi podmazani, tempest mod tri sloja... sve modifikacije su pomogle, ali već skok sa ove modane na recimo taj modani K6 je primjetna razlika (trenutni vlasnik je frend), a K6 je baš budget board...
Imaju, isti je stem, ali je plici hod a top case je siri i tipke udaraju. Ne pasu sve ali velika vecina pase, probao tipke sa SK530 na K6.
Compatibility with Cherry MX
The switch is not pin-compatible with Cherry MX and the overall travel is lower, at 3.2 mm. It does however fit a 14×14 mm plate hole, at a different height over the PCB.

While it shares the same cross-pattern keycap mount of it's larger name-sake, the keycaps are not entirely compatible. Most keycaps for Cherry MX could mount and be used actuate the switch, but could impact into something when pressed further down:

Thicker-walled keycaps (such Cherry/GMK doubleshots and thick PBT) or keycaps that narrow inside nearer the top would hit the switch housing which is wider on top than Cherry MX's.
Thinner-walled keycaps (such as OEM profile and those of Cherry MX-Board 3.0) would hit the mounting plate (if there is one) because of the additional skirt height. Vortex opted to make PCB-mounted keyboards that avoids this issue.
[4]

Sto se ostatka tice slazem se, mehanika je pandorina kutija, once you go black you never go back Redragon, bolje ne trositi slova na tako nesto, e-waste a nisi ni ispakirao iz kutije. Bolja je logitech K120

Citiraj:
Autor micek_kc Pregled postova

Za sve ovo,plus sto teglim tipkovnicu od 2kg na posao je zaslužan JuiceBox
Bicep, triceps i te sheme netko mora bit i kriv

Btw, tko zeli top tipkusu kao barebone, sad je akcija kao preorder :

https://www.eloquentclicks.com/produ...-keyboard-kit/

Nesastavljena 2kg, gasket mount. Predivnoća

Takoder novi tofu :

https://www.eloquentclicks.com/produ...-keyboard-kit/

Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 25.01.2023. u 19:17.
JuiceBox je offline   Reply With Quote