Ne idu low profile na standard jer capsi nemaju isti prihvat (plus, križ, kako god) kao low profile tipke, prije svega. Bi li se dalo ukemijat switcheve za low profile na standard tipkušu, ne znam, stabilizatore sumnjam još više. Keychron je odlična odskočna daska, nisu preskupi plus sad ima Q serija, kad sam ja uzimao imali su samo K (imao K6).
Savjet svima, ne računajte da će prva mehanička tipkovnica biti i zadnja, posebno ako mislite imalo kemijati da dobijete ono što tražite od tipkovnice (nijedna to neće 100% biti out of the box). Zato je idealno početi sa nečim cjenovno prihvatljivijim i na tome isprobavati, pa si tražiti nešto bolje. I ne, Redragon nije cjenovno prihvatljiv, to je red niže od toga, i to sam upravo natipkao sa modificiranog Redragona - durock plate mount stabilizatori podmazani i holee modani, jwick red switchevi podmazani, tempest mod tri sloja... sve modifikacije su pomogle, ali već skok sa ove modane na recimo taj modani K6 je primjetna razlika (trenutni vlasnik je frend), a K6 je baš budget board...