Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.01.2023., 13:36   #65523
Igorr
Flajing super šiiiip
Moj komp

Igorr's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Mojih 5 centi.

Lani kad sam kupovao auto, već je krenula priča s čekanjima i sl.
Završilo je na dopisivanju mailom, a nakon maila gdje sam im odgovorio za financiranje, da kupujem u gotovini, za 10 minuta su mi javili da imaju po mojim željama spremnu Kiu za preuzimanje.

Neki dan ista priča sa Volvo (uzeo bi XC60), čeka se 6+ mjeseci i sl., nakon što sam rekao da nema lizinga, pušinga i sl., plaćam gotovinom, auto se može preuzeti u roku 2 tjedna ako mi odgovara jedan od 3 koja su mi ponudili (prije toga nisu imali nijedan osim biranja iz kataloga).

Tako da i ta spika oko nestašice mi je nejasna. Koji im je krajnji cilj ako im glavni nije prodaja/zarada?
Znam da nismo interesantno tržište, ali da smo tolika rupa (zadnja) na svirali za zastupništva, to fakat ne kužim.
Koliko znam, ne možeš ga kupiti za keš na ruke (bilo je za cifre preko 100k kn ili tako nešto?), nego samo "kešom" prebacivanjem s računa na račun.
Što znači da ne mogu zamračiti tu cifru, pa samim time si niti smanjiti neke troškove.

I koliko znam, jest da se čeka koji dan više, ali preko leasinga i kredita im leasing kuća ili banka doslovno isplate cijeli iznos na račun.

Kako im može biti toliko privlačnije tebi prodati za keš?

EDIT - dok odem samo napravit kavu, već me adaskinjo i momi pretekli
Igorr je offline   Reply With Quote