Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
Mojih 5 centi.
Lani kad sam kupovao auto, već je krenula priča s čekanjima i sl.
Završilo je na dopisivanju mailom, a nakon maila gdje sam im odgovorio za financiranje, da kupujem u gotovini, za 10 minuta su mi javili da imaju po mojim željama spremnu Kiu za preuzimanje.
Neki dan ista priča sa Volvo (uzeo bi XC60), čeka se 6+ mjeseci i sl., nakon što sam rekao da nema lizinga, pušinga i sl., plaćam gotovinom, auto se može preuzeti u roku 2 tjedna ako mi odgovara jedan od 3 koja su mi ponudili (prije toga nisu imali nijedan osim biranja iz kataloga).
Tako da i ta spika oko nestašice mi je nejasna. Koji im je krajnji cilj ako im glavni nije prodaja/zarada?
Znam da nismo interesantno tržište, ali da smo tolika rupa (zadnja) na svirali za zastupništva, to fakat ne kužim.
|
Ovo si valjda samo ti dobio...
Stari kupuje auto već par mjeseci, gotovinom. Auta nema nigdje, prošli smo 10 salona.
Kredit = za prodavača je čista gotovina, ti se boriš s bankom, tako da opet nema smisla.
Lizing isto tako.
Frend je došao s kešom u Kiu po xceed, samo se lijepo nasmijao lik. Red čekanja, lista i čekaj.
Covid je svoje napravio, usporila se proizvodnja, očekivan je bio manjak prodaje auta, čipova nema i eto, sranje se desilo.
Zbog istog piča nema ni PS-a na tržištu.