Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.01.2023., 13:34   #65522
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat Pregled postova
Mojih 5 centi.

Lani kad sam kupovao auto, već je krenula priča s čekanjima i sl.
Završilo je na dopisivanju mailom, a nakon maila gdje sam im odgovorio za financiranje, da kupujem u gotovini, za 10 minuta su mi javili da imaju po mojim željama spremnu Kiu za preuzimanje.

Neki dan ista priča sa Volvo (uzeo bi XC60), čeka se 6+ mjeseci i sl., nakon što sam rekao da nema lizinga, pušinga i sl., plaćam gotovinom, auto se može preuzeti u roku 2 tjedna ako mi odgovara jedan od 3 koja su mi ponudili (prije toga nisu imali nijedan osim biranja iz kataloga).

Tako da i ta spika oko nestašice mi je nejasna. Koji im je krajnji cilj ako im glavni nije prodaja/zarada?
Znam da nismo interesantno tržište, ali da smo tolika rupa (zadnja) na svirali za zastupništva, to fakat ne kužim.
Ovo si valjda samo ti dobio...
Stari kupuje auto već par mjeseci, gotovinom. Auta nema nigdje, prošli smo 10 salona.

Kredit = za prodavača je čista gotovina, ti se boriš s bankom, tako da opet nema smisla.

Lizing isto tako.

Frend je došao s kešom u Kiu po xceed, samo se lijepo nasmijao lik. Red čekanja, lista i čekaj.

Covid je svoje napravio, usporila se proizvodnja, očekivan je bio manjak prodaje auta, čipova nema i eto, sranje se desilo.

Zbog istog piča nema ni PS-a na tržištu.
Mommistake je offline   Reply With Quote