24.02.2006., 11:28
|
|
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Autor horza
S logiranjem nema nikakvih problema, niti ih je, izuzev u fazi kada forumu još nije bilo moguće pristupiti, ikada bilo.
Zašto automatski svi najprije pomisle da je uvijek netko drugi, iako automatsko logiranje na site nema apsolutno nikakve veze sa server-side điđama. Zašto Vam ne pada na pamet da se automatsko logiranje, kao i automatsko ispunjavanje bilo kakvog polja (forma) bilo gdje na Internetu, oduvijek i u svakoj zemlji na ovome svijetu, bez obzira na to jel imate 386-icu ili nabrijanog FX-a, ati-ja ili nvidia-u, IE, firefox, operu ili lynx, 33.6k modem ili dvosmjernu satelitsku vezu, vrši preko cookie-a.
sorry zbog arogantnog tona, ali pogledajte ovih 6 stranica zašto-zašto-a i zato-zato-a i mislim da će biti nešto jasnije. ono... sto ljudi istu stvar pita, a siguran sam da nitko od Vas nije niti pokušao upitati google, nekoga od drugih članova, niti sam skužit.
p.s. tor, zar je moguće da ćeš i ti jednom izgubit živce ???
|
RGH, imam pass spremljen u mozilli al me ne registira, svi PCE cookie su mi zbrisani, dapače SVI cookiei u Mozilli i danas opet me ne rega.
Svuda na netu mi dela al tu ne, i onda je moja greška. Zbrisao sam pas su mozilli i sa dme nit ne pita dal da mi savea login i pass, kvačica na rember me meni ne dela! i sad je to moja krivnja...: nono :
|
|
|