Tema: Automobili
View Single Post
Staro 25.01.2023., 10:50   #65496
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Juice Pregled postova
Sve ovisi kakvi su prohtjevi i želje. Možda ga baš imaju na lageru pa ti isporuka bude ekspresno (uz neki sitni kompromis ili ne čak).
Jesi bio u salonu i provjerio u tih godinu dana koliko gledaš auto?
Gdje si to čuo/vidio?

Osobno osim Kije i Hyundaia koji nisu dali mogućnost customizacije (imaju 3-4 modela), nitko drugi nema nikakav auto na lageru trenutno, bez obzira na prohtjeve (MG evenutalno, možda...).

Za kiju i hjundaja, više ne vrijedi jer su prodali sve što su imali na lageru, sada se i kod njih čeka godinu+.

Kija je imala onih xceed 1.5 tubro benzinaca na lageru do prije nekih 6 mjeseci, mogao si dobiti auto za par tjedana. Sada se čeka.. Potvrdio osobno.

Susjed u zgradi uzeo Hyundai Tucson prije 6 mjeseci, auto bio gotov za 20 dana. Kolega s posla bio u 12. mjesecu u istoj trgovini, čeka se 300 dana, nikakav model nemaju na zalihi.

Znam za Kiu, znam za Hyundai, znam za cijeli zubak koncern (VW, Škoda, Audi), znam za Mercedes, znam za Mazdu, znam za BMW. Nitko nema. Jel postoji netko tko actually može isporučiti ikakav auto unutar mjesec dana?

Mislim da nema trenutno na zalihi ničega, eventualno ono što imaju u trgovini ili izložbene primjerke.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 25.01.2023. u 11:00.
Mommistake je offline   Reply With Quote