View Single Post
Staro 24.02.2006., 11:21   #2643
MisterM
1oo1 NooB

MisterM's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor mitzek
ovak:

sjelo 100 +100 cuna=200.. Haligonja,Uzelac... to je sve sto je zasad doslo...a kaj se tice servera, bil bi vec gore da mi hoce kartica proc...te mu nevalja broj, te ovo ,ono....a i cekam da mi izbrise zaduzenje i racun za 20 playera od kojeg smo odustali i da platim samo ovaj sa 30, jer, naravno ,oni su zbrojili 1+1 i plati sve!! aha.... e onda kad sam ja za kompom, radi samo automat, nema humana koji bi obrisal stari racun i smanjio zaduzenje,nemrem platit 75$ bezveze ak nam je racun 44,95$, a oni sistemom narucio20,narucio 30 traze sve da im platim, a nema lika da to rijesi... ili nema mene(poslovno Sibenik 2 dana..mrmlj..) ak ima koji dobrovoljac(mister mmmmm) ili neko drugi sa Zlatnim AmExom il sl., da hoce veceras obavit placanje , posaljem mu login accounta i pare koje su dosle uplatim kod njega, meni se isto ne zajebava u 23 navecer nakon 750 km voznje.... tak da.... racun je napravljen,login radi,samo se nemrem uskladit sa support sluzbom...tj, kad prode uplata,server je up and running...

ajd piva svima i brusimo sapice...
eto...

Šalji
Good judgment comes from bad experience and a lot of that comes from bad judgment.
MisterM je offline   Reply With Quote