View Single Post
Staro 23.01.2023., 11:35   #3163
FerrZG
Premium

FerrZG's Avatar

Datum registracije: Oct 2016
Ja isto koristim JÄRVFJÄLLET nekoliko mjeseci i mogu potvrditi da je sjediste kameno tvrdo.
Meni osobno je i prekratko, a nisam nesto posebno previsok (185cm). Sjediste se moze izvuci prema naprijed u tri stupnja(duzine) i dok mi je izvuceno do maksimuma opet imam 10-ak cm do potkoljenice lufta

Nasloni za ruke su skroz plasticni, tvrda plastika i kratki su.. volim se nalaktit u stolici i za te potrebe mi nikako ne pasu.

Jedino mi je podrska za leda i naslov prihvatljiv, tj. zadovoljan sam tim dijelom stolice. Takoder i recline mehanizam, kvaliteta izrade i materijali su isto dobri.
Garancija 10 god.

STYRSPEL je poprilicno nova stolica, zapela mi je za oko dok je tek izasla, tada je kostala 100kn manje (1799kn) i nije bas bilo reviewova za nju.
S obzirom na to tesko je naci neki long term review, pogotovo za pitanje tog materijala dali ce se pohabati ili olabaviti s vremenom(samo 3 god gare). Nije to HM mesh da si siguran u kvalitetu i pokriven garancijom od 12 god.
Po opisu i ovo malo reviewova sto ima dostupno se cini da bi mogla biti udobna, pogotovo sjediste.

Zadnje izmijenjeno od: FerrZG. 23.01.2023. u 14:00.
FerrZG je offline   Reply With Quote