Citiraj:
Autor The Exiled
Imal sam B350 i B450, odnosno još uvijek imam B450 Tomahawk Max II za drugi komp i nikakvih USB problema, ali ko i sa svim danas - na Internetu se uvijek nađe hrpa toga.
Na kraju je ispalo da su onima koji su imali probleme, rješenja bila u novim BIOS-ima, driverima za čipset ili pak gašenjem Global C-States opcije, obzirom da je sve to još prije dvije godine pokriveno.
Tak jasno, svi ti problemi su bili skoro isključivo na Windows OS platformi. 
|
Upravo s tom pločom i ryzen 2600 kum ima problema s usb portovima. Ja sam imao Asrock AB350M i onda identicnu tvojoj pa sam prodao sve.
Citiraj:
Autor The Exiled
Nema komada tehnike s kojim netko nije imal nekakav problem, a da se vodimo isključivo za tim, nikad ne bi kupili i imali ništa, jer uvijek postoji rizik da imamo problem.
Evo, piše na Internetima da se moj CPU grije, troši i općenito izaziva mučninu, jer em je to AMD, em HEP moraš imati na brzom biranju, em nije plug'n'play ko Intel.
Sve u svemu šrot i postoji rizik da imam problem.  
|
Malo pretjeruješ. Ako imaš 3 puta problem s Pežoom, više ga nećeš ni džaba, bez obzira na te internete sto kazu da je Pežo super ( karikiram jel, da ne ulazimo u raspravu o kvaliteti Pežoa).
Citiraj:
Autor Mladenxy
kaj fali asrock B550 pro 4 za 900 kn?
|
Ništa. Ali pošto moja i iskustva mojih bliznjih moram pripisati losoj sreci da ne bi drukciji opis bio blasfemija, (btw, pred nekih 2 mjeseca crknuo ryzen 5600X od prijateljevog klijenta nakon godinu dana rada, tj nije skroz nego se rusio u 50% igara) , smatram da je moja okolica nesretna za Amd pa se drzim onog sto mi radi dobro. Mozda mi sljedeci Intel bude stekao jbg, ne zna se, ali zasad sam na Intelu.
Btw, zbog ovakvih iskustava se stvaraju Intel vs AMD beskonacne rasprave. Nekome radi super, nekome ne.