Ukratko, prezadovoljan mobom kao kompletnim uredjajem. Fali mi dosta softverskih stvarcica koje je imao Samsung (tko bi reko), makar i Pixel je daleko od golog androida - imaju miljon i pol stvari za ukljuciti ili podesiti sto nije dio AOSP-a. Puuuno vise od nekadasnjih Nexusa.
One nesretne problematicne push notifikacije u 90% slucajeva stignu, ali nekada ne. Na kraju sam se pomirio s tim. Pustio sam adaptivnu bateriju jer nisam primjetio nikakvu razliku.
Baterija je taman, zavrsavam dan s 40-60%, 4-5h sot-a, nerijetko ga pustam i drugi dan i/ili samo malo dopunim. Meni to izadje nekih dan i pol sto je super! Ne fali mi brzo punjenje, stock punjac mi je cist fajn.
Kamera je bog. Kako cesto fotkam klinku od 4mj, sa Samsungom je to bilo redovito 5 fotki od kojih su 4 mutne. Sada vrlo cesto to uspijem iz prve fotke. Ukratko, vrh! Post processing im je jeben, bas puno toga naprave na fotki nakon okidanja. Uglavnom mi se svidja sto vidim, necu picajzlirati.
Jos nisam naletio na neki bug koji bi mi ometao koristenje moba, nikakav reset, dropanje signala i sl. Neka tako i ostane.
FP skener je okej. Fali mi pravi skener, istina, ovo nije ni blizu fizickom citacu. Ocita 90% puta i ocito ovisi o vlaznosti prsta. Nakon pranja ruku sapunom vrlo cesto faila. Isto se ponasa sa i bez zastitnog stakla.
Haptic feedback mi je nekako slabasan i nedorecen. Zvucnici su solidni. Bt i wifi domet su u razini Notea 9, ne vidim da je ista losije.
Daj boze da mi pozivi 4 godine kao Sammy