Citiraj:
Autor Hamm
Zašto na nulu? To su maloumne mjere koje ne daju nikakav rezultat. Prema tome ne bi mogao popiti pivo dva tri i lijepo voziti doma. Lijepo ovakve majstore pošaljite na robiju do života i kretene koji vozie s tri promila.
Nas normalne koji se ne frajerišu i kurče kad popiju koju pustite na miru.
p.s nemoj mi molim te početi da su dvije pive 0,5. Jesu ako si baba i neuhranjeni dečkić.
|
Jer ako netko zna da vozi onda ne mora pit. Možeš se sasvim dobro zabavit i bez pive i umjesto popit mineralnu. Eto, mogao bi ja popit nešto kad idem van s momcima u pivnicu, ali ako ja vozim onda je moja narudžba mineralna. A znam da mogu fizički popit i 2 pive i da sam nakon toga dovoljno u kontroli i svjestan da vozim normalno, ali je to za mene jednostavno stvar principa.
Kad uvodiš nekakve limite onda se odmah oni koji to moraju poštovati krenu nećkati, traži se di je neka granica, namjerno ili vjerojatnije nenamjerno, pa sad, onda jel piješ možda Žuju koja ima 5%, ili si popio neki craft s 10-11% alkohola, pa jel ti imaš 65 ili 95 kila.
Da smo mi svi isti pa jedna piva utječe isto na nas, ok, moglo bi se možda tak, ali to nije tak u stvarnosti i ima ljudi, znam i one od 80-90 kila koji nakon jedne lagane pive više ne razmišljaju skroz normalno kako bi trebali i ne bi sjeo s njima u auto, a zakon im to dopušta. Nije 0.5 promila jednako za svakoga.