Tema: Automobili
View Single Post
Staro 20.01.2023., 14:31   #65382
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Dubrava, prastari bmw i debil. Curi nitko nije kriv kaj je htjela biti u društvu "frajera".

Glavno da nitko nevin nije stradao.

Četvrtak 02:30...26 godina. Mora da su zaposleni.

Još bolje.

Zašto na nulu? To su maloumne mjere koje ne daju nikakav rezultat. Prema tome ne bi mogao popiti pivo dva tri i lijepo voziti doma. Lijepo ovakve majstore pošaljite na robiju do života i kretene koji vozie s tri promila.

Nas normalne koji se ne frajerišu i kurče kad popiju koju pustite na miru.

p.s nemoj mi molim te početi da su dvije pive 0,5. Jesu ako si baba i neuhranjeni dečkić.
Puno ljudi nije sposobno stat na 2. pivi, već onda krenu racionaliziranja kako on može popit i 4 da mu nije niš. Kazne već jesu dost velike, jedino je problem kaj su diskriminirajuće prema siromašnima. Nekom developeru kaj prima 30k neto mjesečno je tak svejedno oće li platit 5 ii 10k kn kaznu i taj će opet vozit pijan. Baš zato za drugi isti prekršaj u nebitno koliko godina mora bit drastično oduzimanje vozačke i/ili auta. Ja sam imao sreće pa su me davno uhvatili sa 1.14 iako sam vozio normalno i dopeljao se polako do ispred stana, i nakon toga nisam nijednom popio više od 2 pive i vozio. Dok znam dosta ljudi koji su napravili i žešća sranja pijani, i ostajali bez vozačke x puta pa i dalje voze pijani.
Koliko znam, u Njemačkoj kad puno napušeš ostaneš bez vozačke sve dok ne dokažeš (o svom trošku) da nisi alkoholičar i da nećeš to više ponavljat.
njuskalo je offline   Reply With Quote