18.01.2023., 15:41
|
|
Banned
Datum registracije: Mar 2013
|
Citiraj:
Autor DoxyTheCroat
Fućkaš industriju videoigara kad "teške" igre su samo nezgrapne, a ne teške, pogotovo kad se sjetim devedesetih, većina težine je dolazila od loših mehanika i save sustava, isto ko i souls igre.
Nemogu lagati da nisu privlačne, ER pogotovo ... ali "nobody got time for that", a s druge strane instaliramo i igramo stare igre, i gledamo stare filmove, jer novo je truba, rijetko što me toliko zainteresira da odigram do kraja (trenutno igram Stray, tj. odigrao sam 3 sata u komadu, i imam feeling da sam pri kraju, moram neku bateriju ukrasti iz tvornice), nakon toga idem ponovo Uncharted s kojim sam se upoznao tek u 2022.g.
|
Zato jer je danas sve užurbano, stare igre su većinom trajale po par sati i mogao si ih proći u tjedan dana ako ne i jednom danu. Danasnje open world igre traju puno vise. Meni osobno ne smeta, tlou 2 sam prelazio god dana. Odigras kako kad stignes po 1,2h 😁
Obje sam platinirao ne znam koliko je trajalo za Elden, stray sam prvi playthrough imao oko 7h, za platinu treba proci ispod 1h. Ragnarok sam isto igrao par tjedana na kraju obrisao jer me nervirala.
|
|
|