Citiraj:
Autor Miki9
Tomb Raider 3 isto mi nije sjeo, prvi TR koji sam ikad igrao, posudio mi ga je razredni kolega jer nisam brijao nikad na taj serijal da bi ga i kupovao. Malo ga probao, pretežak mi je nekako bio, a očekivao sam više akcije i pucanja a manje pentranja i traženja itema i gdje uopće u fcking džungli trebaš ići.
|
Indiana Jones & The Infernal Machine kojeg sam gore spomenuo je bio isti koncept, putovanja po svijetu i traženja 4 dijela "paklenog" stroja, ali se igra u potpunosti drugačije "osjećala" nego Tomb Raider. Kontrole su tražile manju preciznost i nisi nikad imao situaciju da moraš kombinirati tipke istovremeno već si išao jednu po jednu. Da je Tomb Raider imao ovakav mehanizam, moje iskustvo bi bilo u potpunosti drugačije...
Citiraj:
Autor Miki9
Carmageddon 1 sam igrao i na PCu i na PSXu, o dvojci sam čitao u recenziji i mislio sigurno super igra, no nikad probao. Pred koju godinu odlučio na youtubeu malo pogledat gameplay, nažalost, nema šanse da bi to sad igrao, bezveze mi je djelovalo.
|
Carmageddon 2 je bio daleko ... i to mislim DALEKO ispred svog vremena. Kad si malo bolje razmislim i dan-danas je - ima bolju fiziku nego GTA 5, a to puno govori! A najbolje od svega što su to uspjeli "zapakirati" u engine koji radi čak i na običnom Pentiumu prve generacije.
Grafika je naravno loša zbog limitacije onog vremena, ali i dan-danas se rade modifikacije koje konvertiraju aute iz drugih (raznih) igara u C2, a primjetio sam i da C2 engine nudi neke karakteristike koje čak ni originalna igra nije imala. Recimo, mogućnost štete na kotačima (čak i njihovo otpadanje), ili zaokretanje volana kod skretanja lijevo ili desno.