Citiraj:
Autor zgmmax
Lepa kolekcija Destro...
Gledajuči Sretena bi rekao da ne voziš BMWa jer nema tragova ulja na plastici 
|
Hvala

Nema ulja pod autom, nema ni u njemu, ko što Wolv kaže
Citiraj:
Autor Wolverine
Reko bi da zbog nedostatka fleki ulja ili nikad nije bila na autu ili u motoru nema ulja već dulje vrijeme
Zajebancija, ali nađe se tu i tamo pokoji da ne curi ako su održavani. Recimo meni nitko nije vjerovao da moj E36 nigdje ne curi/slini. Ali to je bilo zato što sam izmijenio gotovo sve dihtunge jer kad sam ga uzeo puštao je ulje ko sito 
|
Kupio sam ga da je slinio posvuda. Međutim, cijeli dan posla, skinuti usisnu granu, promijeniti sva crijeva oko uljnog separatora, odmah crijeva i plastične cijevi novo i u 100kkm je proslinio dvaput samo na poklopcu ventila i bregastih - uvijek na ćošku iza kod šestog cilindra, gdje su temperature veće i guma brže strada.
Šteta da si prodao E36 tada, lijep auto, fino si sebi dao truda. Sljedeći vlasnik se usrećio.
Citiraj:
Autor Renesis
Plocice ako su iole porozne, neces nikad moc oprat jednom kad ih s necim natopis (ulje, farbe,...). Fuge da ni ne spominjem.
Po pitanju odrzavanja, epoxi je tu nenadmasan.
|
Takve pločice nemaju što tražiti na podu, trebaju biti masivne pločice i izdržavaju sve.

Fuge nisu problematične, isto tako nećeš koristiti punilo za sanitarije, već industrijsku građu.
Dapače, mišljenja sam da su pločice dugotrajnije jer ne ostaviš rupu u podu ako ti padne ključ, kao što se može dogoditi kod epoxija.
Pitanje je kompletne cijene, ali danas za epoxi traže puno previše s obzirom na to što jest. Ali hype na youtubeu ne jenjava i potpaljuje prodaju, pa ovi dignu cijene kak se sprdne