Tema: Automobili
View Single Post
Staro 18.01.2023., 09:03   #65336
De5tr0yer
Avocado
Moj komp

De5tr0yer's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Lepa kolekcija Destro...

Gledajuči Sretena bi rekao da ne voziš BMWa jer nema tragova ulja na plastici
Hvala
Nema ulja pod autom, nema ni u njemu, ko što Wolv kaže

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Reko bi da zbog nedostatka fleki ulja ili nikad nije bila na autu ili u motoru nema ulja već dulje vrijeme

Zajebancija, ali nađe se tu i tamo pokoji da ne curi ako su održavani. Recimo meni nitko nije vjerovao da moj E36 nigdje ne curi/slini. Ali to je bilo zato što sam izmijenio gotovo sve dihtunge jer kad sam ga uzeo puštao je ulje ko sito
Kupio sam ga da je slinio posvuda. Međutim, cijeli dan posla, skinuti usisnu granu, promijeniti sva crijeva oko uljnog separatora, odmah crijeva i plastične cijevi novo i u 100kkm je proslinio dvaput samo na poklopcu ventila i bregastih - uvijek na ćošku iza kod šestog cilindra, gdje su temperature veće i guma brže strada.

Šteta da si prodao E36 tada, lijep auto, fino si sebi dao truda. Sljedeći vlasnik se usrećio.

Citiraj:
Autor Renesis Pregled postova
Plocice ako su iole porozne, neces nikad moc oprat jednom kad ih s necim natopis (ulje, farbe,...). Fuge da ni ne spominjem.

Po pitanju odrzavanja, epoxi je tu nenadmasan.
Takve pločice nemaju što tražiti na podu, trebaju biti masivne pločice i izdržavaju sve.
Fuge nisu problematične, isto tako nećeš koristiti punilo za sanitarije, već industrijsku građu.
Dapače, mišljenja sam da su pločice dugotrajnije jer ne ostaviš rupu u podu ako ti padne ključ, kao što se može dogoditi kod epoxija.

Pitanje je kompletne cijene, ali danas za epoxi traže puno previše s obzirom na to što jest. Ali hype na youtubeu ne jenjava i potpaljuje prodaju, pa ovi dignu cijene kak se sprdne