View Single Post
Staro 18.01.2023., 00:59   #884
Miki9
Registered User

Datum registracije: Jun 2021
Citiraj:
Autor Trekkie4 Pregled postova
Tenkove nisam probao, ali je konzola zabavna stvar... Drago mi je da sam je nabavio jer vidim da ih više nema (lokalno), a i cijene su naravno otišle gore kao i sve drugo
-
Nisam baš siguran za ovo da "je nisam mogao nabaviti" jer sam gotovo sve igre (koje sam želio) i nabavio. Ilegalno, naravno ... tko je uostalom u ono vrijeme kupovao originalni software u Algoritmu, pogotovo po onim suludim cijenama?!

Ali da, evo nekoliko primjera... Tomb Raider 3 recimo.

-
A kao dodatni "bonus" mogu staviti Carmageddon 2. E sad, ovo je malo
kompliciranije za objasniti jer C2 obožavam. -.
Tenkovi iliti Battle City su jedna imo od top NES igara, a usudio bi se reći, kao multiplayer igra za dva igrača (na jednom ekranu, bez split screena i bez mreže) možda jedna od najboljih ikada u povijesti, s obzirom na jednostavnost i igrivost. Ja sam to čak rokao sa susjedom na emulatoru na jednoj tipkovnici.

Tomb Raider 3 isto mi nije sjeo, prvi TR koji sam ikad igrao, posudio mi ga je razredni kolega jer nisam brijao nikad na taj serijal da bi ga i kupovao. Malo ga probao, pretežak mi je nekako bio, a očekivao sam više akcije i pucanja a manje pentranja i traženja itema i gdje uopće u fcking džungli trebaš ići.

Carmageddon 1 sam igrao i na PCu i na PSXu, o dvojci sam čitao u recenziji i mislio sigurno super igra, no nikad probao. Pred koju godinu odlučio na youtubeu malo pogledat gameplay, nažalost, nema šanse da bi to sad igrao, bezveze mi je djelovalo.

Od klasičnih, kultnih igara, dosta sam čitao o Silent Hillu 2, prvi sam odigrao, pa sam mislio drugi će mi bit odličan, čak kontemplirao ga original kupit, jer me čitanje sprženih nešto zezalo, više drive ne valja.
Nažalost, kad sam ga odigrao, nije mi nekako bio bolji od prvog dijela! Definitivno nije sad odnos kvalitete ko Resident evil 1 i 2, ja sam valjda tako nešto očekivao.
Miki9 je offline   Reply With Quote