Citiraj:
Autor Mar
Da malo oživim temu...
Što ste svi prestali piti kako je krenula recesija ili što?
Ja više niti ne kupujem craft pive, jednostavno su postale bezobrazno skupe. Sad su 2-3 eura po boci u dućanima. Ne znam tko uopće to kupuje i zašto.
Valjda sam se izgušta tako da me ne privlače više uopće i nedam te pare iz principa.
Što se tiče jeftilena, koje su vam preporuke? Meni je nekako najdraže Staročeško. Ima neko blago hmeljirani okus za razliku od većine mainstream piva i na kraju je jeftinije od ostalih domaćih.
Sjećam se da mi je dosta dobar bio Stephans brau pšenični u bačvici od 5L ovo ljeto.
|
Pije se pije. Što se tiče ne craft pivi volim si popiti carlsberg pilsner, erdinger lager, vukovarsku, hacker pschorr, cak mi i tuborg nije los u limenci. Znao se naci 4pack za 23kn, cesto sam neke craftice znao naci i u zabcu za ispod 10kn sa rokom trajanja jos 2-3mj.
Od craftica odem nekad sa boljom polovicom na zeppelin, medvedgradske, zmajsku, u garden, itd…
Ali polako, ali sigurno definitivno postaju preskupe po bircevima 27+kn od toga sam jednom u beertiji narucio c4 ipu pa mi prisjelo kad mi ju je naplatila 35kn.