Citiraj:
Autor GreenLife
Komotno možeš staviti SIM karticu u novi mob, Viber nema veze sa Simom nego s brojem tek KAD IDEŠ AKTIVIRAT app. Znači, Viber ostaje aktivan na starom mobu dok god ne pokreneš i ne aktiviraš Viber na novom mobu s tvojim brojem.
Inače sam sad za novu godinu isto radio restore (S8 -> S20 FE 5G) , sve uredno prebacilo.
Inače smart switch prebaci Viber i WhatsApp folder sa starog na novi mob tako da ti ta mapa ostaje.
|
evo uspio sam ipak sa backup opcijama samih aplikacija tako da je sad ok
Evo još jedno pitanje vezano za ove novije samsung mobitele...na starom S8 kad bih dobio neku poruku, poziv ili nešto slično od različitih aplikacija onda bi mi svjetlila led lampica u gornjem desnom kutu i to različite boje ovisno o tome o kakvoj se notifikaciji radi (viber-ljubičasta, messenger-plava, whatsapp-bijela, itd...).
Ne mogu naći gdje se to namjesti u S21 ultra i ima li uopće takve opcije. Vidio sam da postoji neki program aod Notifier, ali kao prvo nije besplatan i ima reklame a ako drugo traži me hrpu nekakvih dozvola da odobrim. Ima li neko elegantnije rješenje za te led notifikacije.