View Single Post
Staro 16.01.2023., 09:10   #13
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
AX73 v1 ti je na akciji 970kn u ekupi, manjak mu je da ima samo 3 firmwarea zadnji 2022-04-26,
inaće radi dobro wifi čak odlično,

Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Samo za info, ponekad nije problem u samom routeru nego u njegovom naponskom adapteru. Imao sam par puta situaciju kada gašenje routera nije riješilo problem, ali je čupanje adaptera iz utičnice riješilo. Ne znam imaju li ti adapteri ikakvu zaštitu/blokadu, očito ih čupanje iz utičnice resetira u normalno radno stanje.
gašenje na gumb ga ne skida sa struje tako da resetiranje bolje ide sa čupanjem kabla, čak se savjetuje ugasit na gumb isčupat iz struje upalit na gumb pa ugasit pa onda u struju i upaliti na gumb,tako da se iz routera iscucla zadnji atom struje.

prije 2 tjedna sam imao slične simptome -rešenje je bilo izlazak tehničara mjerenje signala direktno na optičkom kablu prije onta bio je preslab signal, nakon 4-5 dana podigli jačinu signala na t-comovoj centrali i od onda sve ok,
kod mene je a1 preko tcom optičke infre,
simptomi su bili prekidi od par sekundi,sve je kasnilo,otvaranje stranica je ponekad odlazilo u prazno, logiranje na stranice je znalo trajat i par minuta, u logu routera se ništa od toga vidjelo nije, pa je bilo problema sa prijavom kvara,

trajalo je 5 dana zbog komunikacije a1-t-com.

-

Zadnje izmijenjeno od: skalar. 16.01.2023. u 09:56.
skalar je offline   Reply With Quote