Citiraj:
Autor Mar
Da malo oživim temu...
Što ste svi prestali piti kako je krenula recesija ili što?
Ja više niti ne kupujem craft pive, jednostavno su postale bezobrazno skupe. Sad su 2-3 eura po boci u dućanima. Ne znam tko uopće to kupuje i zašto.
Valjda sam se izgušta tako da me ne privlače više uopće i nedam te pare iz principa.
Što se tiče jeftilena, koje su vam preporuke? Meni je nekako najdraže Staročeško. Ima neko blago hmeljirani okus za razliku od većine mainstream piva i na kraju je jeftinije od ostalih domaćih.
Sjećam se da mi je dosta dobar bio Stephans brau pšenični u bačvici od 5L ovo ljeto.
|
Kraftovi su i bili bolesno skupi ali sada su fakat van svake mjere.

Štef je super, a i eurospin ima dobre pive.
Citiraj:
Autor axo
Navodno je u eurospinu piva odlicna i nije skupa, to sam cuo na par strana al sam ne znam naziv jer ima dvije vrste.
Od ovih klasicnih zlatni pan ili u pivnici stellu.
Od fensi paulaner weissbier i slicno.
|
Burgfurst 4,3% alkohola 500ml 4,37 HRK tj. 0,58 ojra.

Apsolutno top pivo u eurospinu.
Upravo je na akciji do 18.01. tak da požurite.
Citiraj:
Autor Juice
Nema dalje od Erdinger Helles. Odličan lager koji paše u bilo kojem trenutku. Doslovno svi koji probaju se oduševe, od ljubitelja pive pa do onih koji ne preferiraju pivu.
Paket od 12 komada košta 120 kn kaj ispadne10 kn/kom; pojedinačno je 12 kn/kom. Boca je povratna 0,50 kn.
Pišem u kunama jer sam naviknuo na tarifu 
Za razliku od kunu do dvije od naših otrova, svakako se isplati.
Ima je sve više i po birtijama kolko sam vidio, u njima je oko 20 kn.
https://webshop.rotodinamic.hr/erdin...earch=Erdinger
Inače, kad smo kod birtija, neki dan me šokiralo. Piva 11 kn, kava 7, makijato 8 i to skoro pa u centru ZGa
|
Pa ovo je dobra cijena za erdinger.

Kak ide to s rotom? Imam ga tu u Samoboru samo ne znam kaj imaju tu veleprodaju i maloprodaju ili? Vidim da nema poslovnice na lokatoru.
https://www.rotodinamic.hr/lokator.html
Ne znam gdje si u centru / širem centru ZGa našao pivo za 11kn.

Toga nema već godinama.